New Lachaussée (B) – machines voor de productie van munitie

New Lachaussée (B) – machines voor de productie van munitie

New Lachaussée ontwerpt, vervaardigt en levert geïntegreerde montage-eenheden, voor de fabricatie van machines met technologische overdracht, meer bepaald in volgende domeinen: jacht- en verzegelingspatronen, munitie voor de infanterie, munitie met ringvormige percussie, ontstekingsmechanismen, percussieslaghoedjes, pyrotechniek, persen en airbags.

De firma kwam de afgelopen jaren verschillende malen in opspraak.
Begin januari 2005 gaf de Waalse overheid de firma New Lachaussée een vergunning voor de bouw van de omstreden munitiefabriek voor de Tanzaniaanse overheid. Onder zware druk werd de vergunning later  opgeschort.

Website Lachaussee

Adres:

New Lachaussée
Rue du Tige 13
4040 HERSTAL

Belgium

Map powered by MapPress
Share This Post